Modalități de plată

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ați ales metoda de plata „Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
    se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
    la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata ramburs

Daca ați ales plata ramburs, plătiți direct suma în momentul preluării coletului de la curier, suma fiind confirmată după efectuarea comenzii pe site sau telefonic. Plata ramburs cu Fan Courier implică un cost suplimentar de 6 Lei.

Plata numerar la predare

Daca ați ales plata numerar la predar, plătiți direct suma în momentul predarii coletului din partea noastra, suma fiind confirmată după efectuarea comenzii pe site sau telefonic.

Plata prin transfer bancar (ordin de plată)

Daca ați ales plata prin transfer bancar veți primi prin e-mail confirmarea comenzii și toate detaliile necesare efectuării transferului bancar. Plata trebuie efectuată în avans, în termen de 3 zile de la plasarea comenzii. Pe ordinul de plată trebuie menționat numărul comenzii, ca să putem atribui plata la comanda dumneavoastră. Efectuam livrarea produselor după confirmarea încasării contravalorii comenzii în contul nostru. Dacă nu am primit banii după 7 zile de la plasarea comenzii comanda va fi anulată.